recomandă ZEN Dental:

Google și Facebook

Chirurgie dento-alveolară Cluj-Napoca

Chirurgia orală se ocupă de o serie întreagă de intervenții chirurgicale care vizează remedierea unor situații biologice sau anatomice problematice sau situații patologice dentare care, în unele cazuri, au devenit altfel netratabile. Pe lângă extracțiile dentare, chirurgia orală se ocupă de grefe și regenerări osoase și gingivale, cu scopul de a îmbunătăți considerabil sănătatea orală a pacientului și, cel mai adesea, de a pregăti structura osoasă pentru tratamentele ulterioare de inserare a implantului dentar.

În cabinetul nostru, intervențiile pot fi efectuate și în sedare conștientă, pentru a reduce temerile și anxietatea pacientului, în deplină siguranță.

dr. Sebastian Stoia

specialist chirurgie orală și maxilo-faciala
chirurgie orală | chirurgie dento-alveolar[

dr. Oana Vrabie

medic rezident chirurgie dento-alveolară
chirurgie orală | chirurgie dento-alveolară

Ai nevoie de tratamente de chirurgie orală?

Servicii de chirurgie orală și dento-alveolară de top.

COVID-19
Respectăm toate normele de siguranță pentru înlăturarea riscurilor de infectare.

Întrebări & răspunsuri

Implanturile dentare sunt modalitatea ideală de a înlocui dinții lipsă sau slăbiți. Implanturile sunt permanente și servesc ca o alternativă excelentă la protezele dentare pentru oricine cu gura și maxilarul altfel sănătos. Majoritatea pacienților adulți sunt candidați buni pentru implanturi dentare, deoarece pot ajuta la prevenirea mișcării sau slăbirii dinților rămași.
Radiografiile dentare ajută pe medicul dumneavoastră să monitorizeze orice schimbări care s-ar putea întâmpla la dinți între consultații, schimbări la nivel structural care nu se pot observa cu ochiul liber sau schimbări în interiorul dinților. Majoritatea pacienților adulți ar avea nevoie de o radiografii anual și o radiografie panoramică cel puțin o dată la 4, 5 ani. Pacienții cu un risc mai mare, pot avea nevoie de radiografii la fiecare 6 - 18 luni, în funcție de statusul dentar.
Cel mai bun mod de a vă asigura o gură sănătoasă este să urmați o dietă echilibrată și să vizitați regulat medicul dentist, menținându-vă în același timp rutina de îngrijire orală cu periaj de două ori pe zi și folosirea aței dentare o dată pe zi. Protejați-vă împotriva problemelor care pot avansa rapid discutând aceste întrebări cu medicul dentist.