recomandă ZEN Dental:

Google și Facebook

Estetică dentară & albire dentară Cluj-Napoca

Albirea dentară este una dintre cele mai simple, dar și mai eficiente modalități de a vă îmbunătăți aspectul zâmbetului . Dacă vrei să-ți perfecționezi aspectul înainte de un eveniment important, atunci albirea dinților poate fi soluția pe care o cauți.

Dinții sănătoși se pot colora cu timpul din cauza consumului de ceai, cafea, vin roșu, fumat și a unor alimente. Acest lucru poate duce adesea la zâmbete inestetice. Dacă dinții tăi sunt nedeteriorați și sănătoși, tratamentul îi poate face pur și simplu să arate mult mai albi și strălucitori.

Care sunt beneficiile albirii dentare profesionale?

  • Dinți vizibil mai albi după prima ședința de albire dentară
  • Nu dăunează structurii dentare
  • Creșterea încrederii în sine
  • Folosim numai produse de albire certificate la nivel internațional, cu rezultate dovedite
  • O mare motivație pentru a renunța la fumat sau alte obiceiuri nesănătoase.

Despre lampa de albire dentară Philips Zoom

Lampa Zoom de la Philips folosește o lumină led pentru accelerarea procesului de albire, nu afectează smalțul dinților, fiind o metodă eficientă, cu rezultate spectaculoase.Poți obține un zâmbet mai luminos, mai alb și mai frumos în mai puțin de o oră, dinții pot fi cu până la 8 nuanțe mai albi. Tratamentul profesional de albire a dinților cu Philips Zoom se desfășoară în câte 3 ședințe de 15 minute, pacienții resimt foarte puțin sau deloc sensibilitate dentară.

Totodată, în cazul unui aspect al gingiei nesatisfăcător (gingii inflamate roșii sau inserate la nivel nefiresc), apelăm la specialiști parodontologi. Aceștia, prin proceduri specifice, medicamentoase sau chirurgicale, oferă soluții pentru multe dintre probleme. Durata unui tratament de cosmetică dentară diferă de la o procedură la alta și de la o persoană la alta.

dr. Diana Rîpaș

medic specialist protetică dentară
estetică dentară | albire dentară

dr. Dan Sâncrăian

medic specialist pedodonție și stomatologie generală
stomatologie generală | estetică dentară

Vrei un "Hollywood smile"?

Fațetele dentare și coroanele dentare reprezintă o soluție.

COVID-19
Respectăm toate normele de siguranță pentru înlăturarea riscurilor de infectare.

Întrebări & răspunsuri

Un zâmbet frumos, cu dinți albi și curați, este un stimulent imens al încrederii de sine. Majoritatea oamenilor experimentează o anumită decolorare a dinților de-a lungul anilor, fie de la petele de suprafață, fie de la cele interne. Puteți să "tratați" petele cauzate de cafea, vin, tutun și alimente pigmentate cu albire la domiciliu sau faceți în mod regulat albire dentară profesională la clinica dentară CriniDent din Craiova. Pentru decolorarea internă, luați în considerare fațetele dentare, care reprezintă o soluție permanentă minim-invazivă.
Sănătatea dentară variază de la persoană la persoană; o regulă generală pentru pacienții adulți este o consultație o dată sau de două ori pe an, chiar dacă nu simțiți durere, jenă sau alte probleme legate de dinți. În acest fel, vă puteți curăța dinții în mod profesionist în mod regulat și puteți menține o sănătate orală excelentă.